OPENINGSUREN :
 
Maandag tot Vrijdag              9u00 - 12u00 en 13u15 - 18u00

Zaterdag                                   Geopend na afspraak op 0475 601 402

VRIJDAG 18 OKTOBER IS DE WINKEL GESLOTEN IN DE NAMIDDAG


DIENSTEN : Planafdruk, plotservice, copyservice, inscannen groot en klein formaat, inbinden (inlijmen en inringen), volledig afwerken van uw drukwerken en folders, drukken van omslagen, ...  Wij lamineren of plastificieren op rol tot een breedte van maximaal 140 cm.  Tevens printen wij op schildersdoek en spannen dit op op spieraam.

 
DRUKWERKEN : voor grote oplagen kunnen we tegen scherpe prijzen alle soorten drukwerken leveren.  Omslagen, brochures, folders, affiches, mappen, ....  Vrijblijvend prijsopgave via order@buroport.com
 
KANTOORMATERIAAL & MACHINES : meer dan 18.000 artikels leverbaar binnen de 24-uur, aanmelding via onze WEBSHOP
 
PLOTMATERIAAL : alle papiersoorten voor uw plotters en copiërs, alsook alle toners van Océ, Canon, HP, Epson, ... aan scherpe prijzen.  Wij leveren het kwaliteitsplotpapier van Clairfontaine aan scherpe prijzen.
 
SCHILDERSMATERIAAL : alle materialen voor artistiek tekenen en schilderen, olieverf en acrylverf van Talens, Reeves, Daler Rowney, Windisor & Newton, ...  Groot aantal schildersdoeken en schildersezels aan scherpe prijzen op voorraad.
 
TEKENMATERIAAL : teken- en ontwerpmateriaal van Staedtler, Rotrin, Letraset, Copic, Canson, ... zitten in ons standaard gamma.  Met de volledige collecties van de Aquamarker, Promarker, Uni Posca (verfstiften voor alle materialen), Copic markers, Faber Castell en een volledige collectie van Derwent kleurpotloden kunnen wij U een vrij volledige gamma aanbieden.
 
KLEI : wij verdelen de boetseerklei van Sint Joris en de zelfhardende klei van Darwi, alsook alle benodigdheden voor het boetseren van uw beelden.
 
MAQUETTEMATERIAAL : Alle materialen voor het maken van maquettes zoals Kapadeck (maquettekarton), grijs en wit karton verkrijgbaar in diktes van 1mm tot 10 mm, uit voorraad in verschillende afmetingen, lijmen, hulpmiddelen voor het snijden en alle miniatuur mannetjes, meubels, wagens, ...
 
LANDMEETGERIEF : digitale afstandsmeters, waterpastoestellen, meetnagels en alle materialen voor landmeters
 

           BUROPORT bvba - Gentsesteenweg - 142 - 9300 Aalst - Tel. 053 78 83 96 - Fax. 053 71 11 14 - info@buroport.com